Planering inför avresa

planera

 

Utöver våra egna guider du kan läsa inom valfritt resmål, så har reseguiden.se har skrivit en bra artikel om hur man ska planera sin bilresa och vilka minor man ska undvika att gå på:

Bilsemester är på många sätt den perfekta semestern. Du åker när du vill, stannar när du vill och upptäcker omgivningarna i egen takt. Men det krävs en del planering innan du är redo att lägga milen bakom dig. Här ger vi dig tipsen du behöver.  Ett visst mått av planering är ett måste – både på gott och ont. Visst kan det kännas tråkigt att göra en alltför detaljerad plan, men med en lätt grundplanering och enkla förberedelser undviker du de djupaste fallgroparna.

Att planera kan faktiskt vara halva nöjet och kan med fördel påbörjas i god tid. Låt planeringen – och semestern – få ta sin tid och utgå ifrån vad ni vill se, budget och resans längd. Reseguidens planerings-tokiga redaktör Ellinor har satt tänderna i Motormännens Upptäck Europa med bil och listar här några tips som underlättar före och under bilsemestern.

Läs mer på:
www.reseguiden.se/artiklar/planera-sommarens-bilsemester-647

Lämna en komentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *